we omarmen...
mensen
om ieders authenticiteit en potentieel te verkennen
we omarmen...
hartintelligentie
om de intuïtieve capaciteit te voelen middels hart- en breincoherentie
we omarmen...
menselijke steun
om compassie, zorg en vreugde te ervaren op je levenspad
we omarmen...
jouw / onze kracht
om het onbegrensde potentieel te ontdekken dat we allemaal in ons dragen
we omarmen...
het eenheidsveld
om het groter geheel te genezen en te transformeren
Previous
Next

Voel je …

een gebrek aan vreugde en doel in je leven?
je gestrest en niet verbonden met anderen?
weinig ondersteuning bij een gezondheidsprobleem?
het verlangen naar verandering maar je weet niet hoe?
Previous
Next

Als het antwoord op één van deze vragen bevestigend is, spoort je lichaam je aan om te “resetten”.
Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Eén van de meest effectieve en inspirerende manieren om je leven te transformeren en je potentieel te ontdekken is door middel van hartbewustzijn. Door een betere samenhang tussen je hartintelligentie en je mentale vermogen te ontwikkelen, creëer je een gezonder en evenwichtiger leven voor jezelf en je omgeving.

Wat bieden wij aan?

Onze programma's combineren drie essentiële elementen om
een duurzame transformatie mogelijk te maken:

Heart

Hart- en breincoherentie

Ontdek dat je hart veel meer is dan een centraal pomporgaan; het heeft zijn eigen “hersenen” met een geavanceerd neuraal netwerk dat de geest en zijn cognitieve en fysiologische functies voortdurend beïnvloedt.

UP Programmes

Menselijke ondersteuning in cirkelvorming

Door middel van een cirkelopstelling in kleine groepen, ervaar je oprechte menselijke steun en begeleiding. Van oudsher worden daardoor de kwaliteiten van vertrouwen, mededogen, delen en verbinding gecultiveerd.

Journalling

Intentie & eenvoudig toepasbare technieken

Leer om de intentie te formuleren die je in je leven wilt manifesteren en ontwikkel door middel van eenvoudig toepasbare technieken een diepere relatie met je lichaam.

Wat zijn de voordelen?

Volgens de wetenschap

Wat uitvoerige kwaliteitsonderzoeken aantonen (3): ​

Betere concentratie
24%
Betere slaap
30%
Verhoogde rust
38%
Verminderde angstgevoelens
46%
Verminderde vermoeidheid
48%

Videogetuigenis

van onze programma deelnemers

ONDERTITELS BESCHIKBAAR IN 4 VERSCHILLENDE TALEN MIDDELS DE VIDEO INSTELLINGEN

"Je bent geen druppel in een oceaan, je bent de hele oceaan in een druppel."

- Rumi

de samenhang tussen hart en hersenen

Uitgebreide onderzoeken van het wetenschappelijke instituut Heartmath (1) tonen aan dat het magnetisch energetisch veld vanuit het hart 5.000 keer sterker is dan het veld dat vanuit ons mentale denken ontstaat. Onze dagelijkse -meestal onderbewuste- gesprekken sturen eindeloze, op emoties gebaseerde signalen van het hart naar de brein. Het is de kwaliteit van deze signalen die bepalend is voor het soort stoffen dat in ons lichaam vrijkomt. In onze gerationaliseerde maatschappij overheerst het denken in de besluitvorming, terwijl de hartintelligentie een veel groter en dieper bewustzijnsveld aanboort met minder ego-gebonden filters. De hartcoherentie is gericht op een meer harmonische stroom tussen het hart en de hersengolven, wat een direct effect heeft op onze mentale helderheid, gezondheid en welzijn.

ware menselijke ondersteuning

Onze voorouders kenden reeds de krachtige energieën die samenkomen in een cirkel; gezamenlijk verbinden, leren en genezen. Onze huidige, snelle en digitale samenleving verhoogt de behoefte om op intiemere wijze weer verbinding te maken met onszelf en diepgaande banden te creëren met anderen. Door ons op een altruïstische manier met anderen te verbinden, creëert ons lichaam een biochemisch proces waarbij gelukhormonen zoals endorfine, dopamine en serotonine vrijkomen, die ons immuunsysteem versterken. Een compassievolle houding heeft een direct positief effect op onze hersengolven die vergelijkbaar zijn met iemand in diepe meditatie of ontspanning.

intentie en gemakkelijk toepasbare hulpmiddelen

De rode draad in alle programma’s is de hart- en breincoherentie, emotionele zelfregulering, het diep of actief luisteren en het ervaren van geven en ontvangen. Gemakkelijk toepasbare hulpmiddelen en technieken worden geleidelijk aan geïntroduceerd en geoefend, zowel individueel als collectief, variërend van ademhaling, visualisatie, stressbewustzijn, observatie tot bewegings- en energetische oefeningen. De begeleidende video’s en audio’s zijn een waardevolle ondersteuning om nieuwe oefeningen en gewoontes te implementeren, zowel thuis als op het werk.  Talrijke studies (2) hebben aangetoond dat het gemiddeld 7 tot 9 weken duurt voordat een nieuwe gewoonte, dankzij de correlatie van nieuwe synapsen in ons zenuwstelsel, blijvend in onze dagelijkse routine wordt opgenomen.