FACILITATOREN

“Als we ons eigen licht laten schijnen, geven we onbewust toestemming aan andere mensen om hetzelfde te doen. Als we bevrijd zijn van onze eigen angst, bevrijdt onze aanwezigheid automatisch anderen”

– Nelson Mandela

Facilitators France

Olivier Abossolo

Olivier ABOSSOLO

Als voormalig medisch arts en beoefenaar in de conventionele en natuurgeneeskunde, strekt mijn 25-jarige ervaring in de gezondheidszorg zich uit van de westerse geneeskunde tot de oudste traditionele en spirituele geneeskunde. Door mijn interesse voor de energetische genezing (d.w.z. Essene zorg, Filippijnse spirituele genezing) kon ik duidelijk waarnemen dat iedere persoon over de innerlijke middelen en vaardigheden beschikt om op een positieve manier met zijn/haar fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid om te gaan. Mijn pad leidde mij van arts naar spreker, adviseur en trainer op het gebied van “Health by Harmony” en zo de harmonie binnen en met de ons omringende omgeving  te bevorderen. 

Christine Bredel

Christine BREDEL

Ik heb me altijd laten leiden door een diep verlangen en toewijding naar authenticiteit en harmonie. Dit heeft mij geïnspireerd om het pad naar Eenheidsbewustzijn en heelheid te volgen in ieder deel van mijn leven, als mens, als fysiotherapeut, als echtgenote en als moeder. Zowel in de spirituele retraites als in het dagelijks leven, in het gewone en buitengewone, ervaar ik de “goddelijke” bron en fluïditeit van het leven. Het is aanwezig in ieder van ons. Deze therapeutische wijsheid is een verbinding die altijd aanwezig is vanuit de kern van ons hart. Deze kennis heeft mijn geloof en verlangen gesterkt om in eenheid te wandelen met mijn medemensen. Het leidt mij vandaag de dag tot het co-creëren van ruimtes en activiteiten die dit energie veld verder ondersteunen.

Facilitators Netherlands

Joske Dewachter

Josiane DEWACHTER

Voor zover ik me kan herinneren, heb ik altijd een innerlijke zoektocht naar spiritualiteit en mystiek gevoeld. Met dit doel voor ogen heb ik, zowel innerlijk als uiterlijk vele reizen ondernomen, verschillende internationale spirituele centra en gemeenschappen mede-opgericht en doorleefd. Tijdens mijn levensloop heb ik verschillende holistische leringen en therapieën verkend, bestudeerd en beoefend om een dieper inzicht te verwerven in de fascinerende domeinen van het mens-zijn. Deze geïntegreerde rijke ervaringen vormen de basis en authenticiteit voor het lichaams-, energetisch- en bewustzijnswerk, dat ik als yogadocente, facilitator en co-creator voor groepen en retraites mede-organiseer.

Ivonne Vlaarkamp

Ivonne VLAARKAMP

Het onderwijzen van kinderen is altijd mijn passie geweest, niet alleen het technische gedeelte, maar ook het bieden van vertrouwen, zorg en inspiratie aan het begin van hun levensreis. Na vele jaren ervaring heb ik gemerkt dat het aantal kinderen en tieners dat in onze moderne, snelle en zeer afleidende maatschappij voor uitdagingen staat, toeneemt. Dit vertaalt zich regelmatig in disfunctioneel gedrag met weinig ondersteuning of begeleiding om te genezen, wat mij motiveerde om een holistische kindertherapeut te worden. Tegenwoordig combineer ik deze inzichten met mijn onderwijsberoep en geef ik als holistisch (kinder-)therapeut ondersteuning aan zowel kinderen als volwassenen met ‘heling’ als doel.

Facilitators Spain

3E Rosa Casado

Rosa CASADO

Met een achtergrond in taalkunde, pedagogie en psychologie heb ik een aantal innovatieve benaderingen kunnen verkennen in de verschillende fases van mijn leven. Ik heb het grootste deel van mijn professionele carrière gewijd aan educatieve programma’s met een speciale nadruk op de ‘empowerment’ van jonge mensen om hun ware doel en weg in het leven te vinden. Terwijl ik een naaste familielid verzorgde die ernstig ziek werd, ontdekte ik nieuwe complementaire manieren om gezondheid te begrijpen vanuit een holistisch perspectief om het evenwicht en het welzijn te herstellen.

Marika Verheijen

Marika VERHEIJEN

Met een gevarieerde achtergrond in bedrijfs-, sociale- en humanitaire organisaties heb ik de afgelopen decennia een menselijk en verenigend tapijt geweven op het gebied van holistische gezondheid en genezing. Terwijl ik Ds. Alex Orbito vergezelde op zijn wereldwijde genezingsreizen, ontmoette ik buitengewone mensen en kreeg ik meer inzicht terwijl ik aanraking kwam met vele inspirerende genezingsverhalen. Als stichtend lid van de Pyramid for Light Foundation ben ik gefascineerd door de grenzeloze krachten die voortkomen uit de hartintelligentie, zowel individueel als collectief. Ik zou mezelf omschrijven als een humanist, een verbinder en een medeschepper met een diep geloof en vertrouwen in ons goddelijk potentieel en doel.

Facilitators Switzerland

3G Elisabeth Schick

Elisabeth Schick

Tijdens mijn levensreis kwam ik in aanraking met borstkanker waar ik besloot moderne en complementaire behandelingen te combineren. Ik had de grote kans om Ds. Alex Orbito te ontmoeten, wat mijn holistische perspectief op gezondheid opende. De ervaring van een energetische genezing deed me begrijpen dat we allemaal de nodige innerlijke middelen hebben om op een positieve manier te handelen in onze fysieke, emotionele en spirituele gezondheid. Ik ben getraind in de Simonton-methode, die gezondheidsbegeleiding biedt, en ik werk samen met de regionale Kankerdivisie door middel van conferenties, ervaringen en getuigenissen. De begeleiding van groepen via het UnitingCircles programma is een levendige dagelijkse bevestiging dat alles mogelijk is binnen een verenigd, liefdevol veld.

Hoe kun je
facilitator worden?

Over de modaliteiten om facilitator te worden:

Voor meer informatie over de volgende facilitatoren opleiding: